Przedstawiamy słodkie spody bezowe, dzięki którym samodzielnie przygotujesz torty bezowe – i to bez pieczenia. Takie torciki są lekkie, słodkie i łatwe w przygotowaniu. To idealny deser na każdą okazję. Wymaga tylko przyrządzenia kremu do przełożenia krążków. Pomysłów na kremowe smaki jest naprawdę wiele. Gorąco zachęcamy do eksperymentowania, bo – a podpowiada nam to długie doświadczenie producenta – pokochają Państwo zarówno smak, jak i chrupiącą kruchość naszych wyrobów!

Zaufaj producentowi słodkości i zacznij od przygotowania kremu kawowego na bazie serka mascarpone. Po przełożeniu nim spodów powstanie Dacquoise (wym. dakłas) – deser łączący słodycz bezy z przełamującym ją aksamitnym kremem o aromacie kawy. W oryginalnym przepisie dodaje się jeszcze pokruszone orzechy włoskie i daktyle. Ciasto to zachwyca swoim smakiem i robi doskonałe wrażenie zarówno w czasie przyjęć, jak i jako słodki dodatek do kawy pitej z przyjaciółmi.

Jako producent słodyczy oferujemy krążki tortowe w dwóch gramaturach – 300 g i 600 g. Opakowanie pojedyncze zawiera trzy sztuki spodów, umożliwiające stworzenie imponującego, wysokiego deseru. Poniżej dostępna jest specyfikacja opisująca opakowania zbiorcze.

 

ProduktKod zamówieniailość sztuk w 1 opakowaniuilość opakowań w kartonie zbiorczymilość opakowań na warstwieilość warstw na palecieilość opakowań na palecie 1200x800waga brutto
KG
wysokość CMwymiary
CM
1 opakowanie1 paleta1 paleta1 opakowanie długość1 opakowanie szerokość1 opakowanie wysokość
Krążki Bezowe do Tortów KBT/600 3 10 4 zb. 4 zb. 16 zb. 0,81 158,88 193 28,2 28,2 8,6
Krążki Bezowe do Tortów KBT/300 3 24 4 zb. 9 zb. 36 zb. 0,41 125,60 190 19,5 19,3 8,3